Ruilen en retourneren

Voorwaarden RETOURNEREN

Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren!

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen van de aankoop van een of meerdere artikelen af te zien (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet.

Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan CHICA BEBO te laten weten. Het heeft onze voorkeur als je hiervoor het bijgeleverde orderformulier gebruikt en deze samen met de niet-gewenste artikelen binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan ons retourneert.

Retouradres:
CHICA BEBO
Burchtstraat 75
6511 RC Nijmegen

Je kan ook ruilen in de winkel. In de winkel kun je jouw webshop bestelling alleen omruilen, of een tegoedbon van de winkel krijgen.

  • Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn!
  • Pas op met make-up: ook items met make-up vlekken worden niet retour genomen!

CHICA BEBO betaalt uiterlijk binnen 14 dagen nadat jij hebt aangegeven van de aankoop af te zien het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald.

Wanneer CHICA BEBO de artikelen nog niet heeft ontvangen binnen voornoemde termijn, betaalt CHICA BEBO het aankoopbedrag terug op het moment dat de artikelen door CHICA BEBO zijn ontvangen.

Retourkosten van een product zijn voor eigen rekening.