RETOURNEREN

Ben je niet blij met je bestelde artikel? Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling je retour terugsturen (op eigen kosten) naar onderstaand adres, mits je ook voldoet aan onze retourvoorwaarden.

Stap 1: Vul het retourformulier in, meld duidelijk je gegevens en het ordernummer.

Stap 2: Noteer welke items je wilt retourneren en zet er ook bij om welke reden. Wil je een item ruilen naar een andere maat? Meld duidelijk welk artikel je wilt ruilen, naar andere maat of artikel. Indien je een artikel wilt ruilen, dan hoef je niet opnieuw verzendkosten te betalen.

Stap 3: Verpak de kleding in de originele verpakking en voeg het retourformulier toe.

Stap 4: De retourkosten zijn voor de klant zelf.

Stap 5: Wanneer we de retourzending hebben ontvangen dan streven wij erna om deze zo snel mogelijk terug te betalen. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 werkdagen.

Ben je in de buurt van onze winkel in Nijmegen? In de winkel kun je jouw webshop bestelling ook omruilen, of het bedrag geretourneerd binnen 7 werkdagen geretourneerd krijgen.

RETOUR ADRES
CHICA BEBO
Burchtstraat 75
6511 RC Nijmegen

 

RETOURVOORWAARDEN

Wanneer we een retour hebben ontvangen en deze niet voldoet aan de onderstaande voorwaarden dan kunnen wij deze helaas niet accepteren en verwerken. Je mag het artikel op komen halen in onze winkel in Nijmegen. Woon je niet in de buurt dan kunnen we na betaling van de verzendkosten je het retourpakket terugzenden. Let op: Sale artikelen van €5 tot en met €15 kunnen niet geretourneerd worden. De verzendkosten zijn 4,95 euro voor bestellingen onder de 75 euro. Bestellingen vanaf 75 euro worden gratis verzonden. Mocht hierna een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de 75 euro uit, dan worden er alsnog 4,95 euro verzendkosten berekend. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel.

 

 • Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn!
 • Pas op met make-up: ook items met make-up vlekken worden niet retour genomen!
 • De kosten van de retourzending zijn voor de eigen rekening.
 • De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden.
 • Het kledingstuk moet in originele staat zijn. Het mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. Even passen valt niet onder gedragen.
 • De labels moeten nog als, zoals origineel, aan het kledingstuk bevestigd zijn.
 • De bestellingen die na de termijn van retournering van 14 dagen vallen, worden niet geaccepteerd.
 • Wasgarantie wordt niet gegeven. Problemen na het wassen van items zijn op eigen verantwoordelijkheid.
 • Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals pailletten, studs en steentjes.
 • Wij bieden geen garantie op vlekken door parfum of deodorant.
 • Chica Bebo betaalt uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van een geldende retour het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald.
 • Wanneer Chica bebo de artikelen nog niet heeft ontvangen binnen voornoemde termijn, betaalt Chica bebo het aankoopbedrag terug op het moment dat de artikelen door Chica bebo zijn ontvangen.

 

WINKELAANKOPEN

Voor winkelaankopen gelden dezelfde retourvoorwaarden die hierboven zijn beschreven. Je kan wel ruilen in onze winkel in Nijmegen binnen 8 dagen, mits het artikel nog volledig in originele staat is. In de winkel kun je jouw webshop bestelling alleen omruilen, of een tegoedbon van de winkel krijgen.

Secured payment
Visa, Mastercard, Amex, Paypal
Free delivery
Within 24 hours - 48 hours
30 days return
Free, 12 days after delivery
Customer service
Frequently Asked Questions
magnifiercrossmenuchevron-down